[Dosen Tamu] Departemen Agro-Industrial Technology, Kasetsart University Thailand

Written by admin on . Posted in Rilis

dosen tamu pak adi dosen tamu pak adi 2

Pada tanggal 10 September 2015, Dr. Adi Djoko Guritno menjadi dosen tamu untuk mahasiswa Departemen Agro-Industrial Technology, Kasetsart University Thailand. Dalam kuliah tersebut, Dr. Adi Djoko menyampaikan materi mengenai Manajemen Rantai Pasok. Dr. Adi Djoko menyampaikan sistem rantai pasok dan logistik di Indonesia. Kuliah tamu tersebut berlangsung di Intellectual Hall, Department of Agro-Industrial Technology, Kasetsart University Thailand.

Trackback from your site.

admin

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow PSDI on Twitter or read the blog.